Stafet for livet

Stafet For Livet i Filskov 2018.
Til dette års arrangement deltog mere end 600 deltagere, som sammen gik og løb ikke mindre end 7775 kilometer i kampen mod kræft. Og dette har tilsammen med de mange rundesponsorater, donationer til hold eller deltagere, og ikke mindst stor velvilje fra kommunens butikker, som har givet flotte gevinster samt råvarer til maden og meget meget mere – medvirket til at vi nu kan offentliggøre årets resultat.

Vi er stolte over at kunne sende et flot beløb på kr. 267.500,- af sted til Kræftens Bekæmpelse, så de kan bruges til bl.a. forskning og patientstøtte m.v., og dette beløb blev den 25. oktober 2018, overrakt til projektkonsulent Nicholas Caron på et evalueringsmøde på Filskov Kro.

Vi kan igen glæde os over et rigtig flot overskud, og vi ser nu frem til 2019 udgaven, hvor håber på endnu flere deltagere.
2019 udgaven foregår igen på Filskov Stadion i weekenden 7.-8. september, og denne gang er der mulighed for at endnu flere kan være med på flere aktiviteter i kommunen, idet der ikke er sammenfald i datoerne for stafetten og festugen, så vi glæder os til at byde rigtig mange velkommen til næste års stafet.

7. – 8. september 2019 kl. 11.00 -11.00 – FILSKOV STADION
VIADUKTHALLEN, Blåhøjvej 10, Filskov, 7200 Grindsted
Holddeltagere går sammen
Holddeltagere går sammen. De mange holddeltagere holder stafetten i gang ved at gå eller løbe på banen gennem hele stafetten. Holddeltagerne fundraiser til kræftsagen – forud for og under stafetten. Alle kan lave et hold og deltage i fællesskabet.
Jo flere hold, jo stærkere indsats

Lysceremoni – tid til fordybelse

Lysceremoni – tid til fordybelse
Når mørket falder på, tændes levende lys i små papirposer. Alle
deltagere samles om lysposerne, der er dekoreret med hilsener og
tegninger til tidligere og nuværende kræftpatienter.
Det er en meget smuk ceremoni, der giver håb og støtte, samt tid til at fordybe sig.
Lysposerne koster kr. 50,- og kan købes under selve stafetten
eller på vores hjemmeside.

Bliv frivillig. Stafet For Livet har brug for frivillige, så kan du se dig selv i den rolle – så har vi brug for din hjælp!
Du kan kontakte os på mail:
billund@stafet.cancer.dk, mobil: Niels 2096 7215.

Der åbnes for tilmelding til 2019 udgaven, den 1. december 2018 på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/billund.  På vores hjemmeside kan du læse mere om Stafet For Livet, og om hvordan du kan deltage.

Kontaktperson: Niels Pedersen – Formand, Kirkehusvej 2, Filskov, 7200 Grindsted
Mail: billund@stafet.cancer.dk, Mobil 2096 7215
eller via vores hjemmeside www.stafetforlivet.dk/billund samt www.facebook.com/stafetforlivet.billund