Reserver dagene i 2020

Se pressemeddelelse her: Stafet For Livet 2019. Se folder: FOLDER 2019

Foto: René Lind Gammelmark

I den første weekend i september måned var Filskov Stadion igen base for arrangementet Stafet For Livet i Billund Kommune, og her deltog næsten 750 deltagere i den fælles kamp for liv uden kræft.
Styregruppen bag, som er ildsjæle fra mange af kommunens byer har svært ved at få armene ned, og det er en meget stor glæde at kunne præsentere årets overskud, som blev på kr. 352.124,-!

Foto: René Lind Gammelmark

De mange deltagere gik og løb ikke mindre end 12.830 kilometer, som ved hjælp af rundesponsorer, donationer og en masse andre aktiviteter er omregnet til årets flotte resultat.Weekenden var en blandet buket af aktiviteter, herunder ikke mindst årets nyhed, børnestafetten, som blev en stor succes, og den skal helt sikkert gentages til næste års stafet. Derudover var der bankospil, stafetlotteri og tombola med en masse dejlige gevinster, som var doneret af butikker og virksomheder fra hele kommunen. I wellness teltet arbejde fodplejere, frisører og massører uden vederlag i den gode sags tjeneste.Og på scenen var der musik og underholdning med forskellige kunstnere, som også gjorde det gratis til fordel for stafetten. Lørdag aften kulminerede det hele med en smuk lys ceremoni, hvor der var tid til fordybelse og eftertanke. Derefter fortsatte aktiviteterne aftenen og natten igennem, og det hele sluttede søndag formiddag kl. 11.

5. – 6. september 2020 kl. 11.00 -11.00 – FILSKOV STADION – VIADUKTHALLEN, Blåhøjvej 10, Filskov, 7200 Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Fra det store kagebord

Holddeltagere går sammen
Holddeltagere går sammen. De mange holddeltagere holder stafetten i gang ved at gå eller løbe på banen gennem hele stafetten. Holddeltagerne fundraiser til kræftsagen – forud for og under stafetten. Alle kan lave et hold og deltage i fællesskabet.
Jo flere hold, jo stærkere indsats

Lysceremoni – tid til fordybelse

Lysceremoni – tid til fordybelse
Når mørket falder på, tændes levende lys i små papirposer. Alle
deltagere samles om lysposerne, der er dekoreret med hilsener og
tegninger til tidligere og nuværende kræftpatienter.
Det er en meget smuk ceremoni, der giver håb og støtte, samt tid til at fordybe sig.
Lysposerne koster kr. 50,- og kan købes under selve stafetten eller på vores hjemmeside.

 

 

Foto: René Lind Gammelmark

Bliv frivillig:
Stafet For Livet har brug for frivillige, så kan du se dig selv i den rolle – så har vi brug for din hjælp!
Du kan kontakte os på mail: billund@stafet.cancer.dk, mobil: Niels 2096 7215.

Der åbnes for tilmelding til 2020 udgaven, den 1. december 2019 på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/billund.  På vores hjemmeside kan du læse mere om Stafet For Livet, og om hvordan du kan deltage, og du kan også følge os på Facebook!